Neem contact met ons op! 088-2502425 | sales@celtemp.nl

Onderhoud van elke auto!

Het is heel belangrijk om op tijd de kleine of grote beurt voor uw auto te laten uitvoeren want goed onderhoud voorkomt vaak reparatie in de toekomst.

U kunt bij ons terecht voor het volledige onderhoud van uw auto of bedrijfswagen. Wij zijn een onafhankelijk en allround auto bedrijf en dus kunt u met elk type merk auto bij ons terecht. Door de veelzijdigheid van onze apparatuur en vakmensen kunnen wij alle verschillende onderdelen van uw auto onderhouden zoals de remmen, accu, airco, motor en meer. Celtemp Services is een allround RDW-erkend autobedrijf en mag dus officiële APK-keuringen uitvoeringen. Hoe weet u wanneer uw auto weer toe is aan een APK keuring? Als uw auto al eerder gekeurd is, geldt de datum op het keuringsrapport. Dit is de APK vervaldatum. Met andere woorden: uw auto moet uiterlijk op deze datum zijn gekeurd.

Ons dagelijks werk bestaat uit onderhoud – ombouwen en tuning van o.a. VAG auto’s zoals, Tubo kits – Uitlaatsystemen aanpassen – Maken van custom downpijp – Aanpassen van remmen naar BIG Brakes – Inbouwen van Lucht inlaat aanpassingen – Inbouwen van intercoolers op maat – Complete custom RVS uitlaatsystemen – en verder alles wat met tuning en wat met ombouw projecten te maken heeft.

Reparatie

Het is altijd vervelend als uw auto niet naar behoren werkt. Er zijn altijd kosten aan verbonden en het komt natuurlijk nooit gelegen. Bij Celtemp Services hebben wij twee doelstellingen. De eerste is dat wij uw auto zo snel mogelijk weer op de weg willen hebben, daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat dit tegen de juiste prijs gebeurd. Hier bent u bij ons dus altijd zeker van. Wij zorgen dat u van tevoren een heldere prijsopgave krijgt en mochten er onverwachtse kosten bijkomen dan wordt altijd van tevoren met u overlegd.

Goed en tijdig auto onderhoud voorkomt het aantal reparaties. Door jaarlijks een kleine én een grote beurt aan uw auto te laten doen voorkomt u op tijd opkomende problemen zo bent u dure reparaties aan uw auto voor. Bij de aanschaf van een tweedehands auto moet u er altijd op letten of deze in het verleden wel genoeg onderhouden is, het is zonde om een goedkope auto te kopen waar u later veel geld aan kwijt bent voor reparaties.

Sommige reparaties zijn onvoorzien en hoeven niet perse een gevolg te zijn van slecht of te laat onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch raammechanisme wat stuk gaat of het stuk gaan van de ruitenwissermotor. Bij een grote beurt wordt dit niet meegenomen. Deze reparaties zijn vaak duur omdat eerst uitgezocht moet worden waar het probleem ligt voordat het opgelost kan worden. Voorkom dure reparaties en laat uw auto op tijd keuren door Celtemp Services! Heeft uw auto tóch een reparatie nodig, dan staan wij altijd voor u klaar om het zo snel mogelijk op te lossen!

Storingsdiagnose Auto

Als uw auto storingen vertoont, dan kunt u bij Celtemp Services terecht voor een professionele storingsdiagnose. Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee storingen kunnen worden uitgelezen via de computer. Deze apparatuur is niet alleen geschikt voor storingsdiagnose maar ook voor onder meer het resetten van uw auto computer na een onderhoudsbeurt.

Vervelende storingen lost Celtemp Services zo snel mogelijk voor u op. Na de storingsdiagnose geven wij u een prijsopgave van de kosten van eventuele reparaties waarna wij tegen scherpe tarieven uw auto weer rijklaar maken.

Is uw auto vakantie klaar?

Tijdens de vakantie wordt uw auto vaak zwaarder belast dan normaal. Soms een warmer klimaat, een volgeladen bagage, een caravan en in combinatie met steile wegen. Ga goed voorbereid op vakantie en verklein de kans op pech in het buitenland, laat uw auto voor vertrek nog even een kleine of grote onderhoudsbeurt ondergaan bij Celtemp Services. Wanneer heeft uw auto onderhoud nodig? Als u in een wat oudere auto rijd dan u het volgende als vuistregel aanhouden: een kleine beurt na een jaar of na ongeveer 15.000 gereden kilometers en een grote beurt na 2 jaar of na ongeveer 30.000 gereden kilometers. Bij een nieuwe auto verschijnt er in de meeste gevallen een melding op uw dashboard wanneer het weer tijd is voor onderhoudsbeurt. Twijfelt u? Neem geen risico, voorkom dure reparaties en kom langs bij Celtemp Services

Celtemp Services is een VEELZIJDIGE GARAGE

Celtemp Services is een veelzijdige garage in Dordrecht en heeft een zeer gevarieerd dienstenaanbod, zodat u voor al uw wensen met betrekking tot uw auto bij ons terecht kunt. Een greep uit de mogelijkheden bij ons:

APK-keuringsstation

Onderhoud en reparatie

Motor Reiniging

Airco service

Trekhaken

Chiptuning en Rollenbank

Rvs uitlaat systemen

Winterbandenopslag

Storingsdiagnose

Koppeling vervangen

Support racewagens

Custom Laswerk

Auto verlaging

En nog veel meer!!

    Categorieën
    Cart