Neem contact met ons op! 088-2502425 | sales@celtemp.nl

Gespecialiseerd onderhoud is voor elke auto erg belangrijk.

Regelmatig onderhoud en vakkundige reparaties voorkomen problemen en uw auto behoudt zijn waarde beter.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud van vrijwel alle auto merken.

Onze werkplaats is volledig ingericht met de juiste gereedschappen en diagnose apparatuur voor het zoeken naar storingen voor de VAG. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze ervaren vakbekwame monteurs die veel kennis hebben van de VAG groep.

Naast het reguliere onderhoud zoals een kleine of grote beurt kunt u ook terecht voor o.a APK, storing diagnose, montage van upgrade onderdelen zoals turbo’s en natuurlijk accessoires en alle andere voorkomende reparaties.

Het spreekt voor zich dat we altijd in overleg met u bepalen welke reparaties er uitgevoerd gaan worden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor onderhoud bent u bij Celtemp services op het juiste adres.

A.P.K Keuring

Onderhoud

Motor Reiniging

Reparatie & Revisie

Diagnose & Uitlezen

Tuning, Turbo inbouw & ombouw projecten

Betaalmethodes:

iDEAL:

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en de SNS Regio Bank dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • Betaling komt direct binnen en uw bestelling wordt gelijk behandeld.
  • iDEAL is bij ons volledig gratis.

PayPal:

Bij ons kunt u betalen met Paypal. Dit betekent dat u kunt betalen via uw eigen Paypal account of zonder account met uw creditcard.
PayPal betalinging krijgen wij direct binnen waardoor wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

In de winkel:

Bij ons in de winkel kunt u betalen met pin of contant. Onze pinautomaat accepteert geen creditcards.

Handmatige bankoverboeking / Vooruitbetaling:

Handmatige bankoverboeking betekent dat u na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Celtemp services. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit de orderbevestiging. Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

    Categorieën
    Cart