Neem contact met ons op! 088-2502425 | sales@celtemp.nl

Verzending & Levering

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Al onze paketten worden verstuurd door PostNL. Zodra uw pakket verstuurd is krijgt u ook van ons een bevestiging daar van per mail. PostNL bezorgd normaal de eerst volgende werkdag binnen Nederland. De bezorgtijden op uw adres kunt u hier onder bekijken of op www.PostNL.nl

Mocht uw pakket na drie dagen nog niet zijn aangekomen dan kunt u ons mailen voor meer informatie naar sales@celtemp.nl of bellen naar 088 2502425. Voor meer informatie over het bezorgen verwijzen wij u naar www.PostNL.nl

Neem altijd eerst contact met ons op voordat u retour stuurt

088-2502425

Sales@celtemp.nl

De volgende situaties kunnen voorkomen:

Retouren op basis van de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Bestel je een artikel waarvan je bij ontvangst vindt dat het niet voldoet aan de je verwachtingen of een andere legitieme reden ? Binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen is er geen probleem mits het artikel niet speciaal voor jou besteld is, gebruikt is en onverkoopbaar is (geen beschadigde verpakkingen en verbroken zegels). De 14 dagen zichttermijn gaat in op het moment dat je het artikel ontvangt. Is er sprake van een deellevering dan geldt dat de zichttermijn ingaat op het moment dat het laatste artikel door jou is ontvangen. VT Car Service / Celtemp zal na ontvangst van de bestelling het artikel beoordelen en vervolgens uiterlijk 30 dagen na ontvangst komen tot een afwikkeling, waar van toepassing is dit dus inclusief de terugbetaling.


De kosten voor het retoursturen worden niet vergoed door VT Car Service / Celtemp, deze zijn voor rekening van de koper.


Na de wettelijke termijn van 14 dagen wordt 25% retourkosten in rekening gebracht voor de afhandeling van de retouraanvraag. Dit geldt alleen na akkoord van 1 van onze medewerkers. In de meeste gevallen kunt je het artikel ook omruilen.


Retour omdat er een verkeerd artikel besteld is. Bestel je per ongeluk een verkeerd artikel dan is er nog geen probleem. Binnen de zichttermijn van 14 dagen is er geen probleem mits het artikel niet speciaal voor jou besteld is, gebruikt is en onverkoopbaar is (geen beschadigde verpakkingen en verbroken zegels). Na de wettelijke termijn van 14 dagen wordt 15% retourkosten in rekening gebracht voor de afhandeling van de retouraanvraag. In de meeste gevallen kunt je het artikel ook omruilen.


Retour omdat Celtemp Services een verkeerd artikel geleverd heeft: Indien wij een verkeerd artikel leveren dan is het logisch dat het artikel op onze kosten retour komt. Neem contact met ons op voor de afhandeling.


Retour omdat een artikel niet past: Past een artikel niet of is het ongeschikt op een andere manier dan kunt je dit aangeven op het retourformulier. Het is in veel gevallen noodzakelijk dat wij dan wel beschikken over je kenteken of chassisnummer.

Annuleren van bestellingen

Als particuliere consument heb je bij alle webwinkel aankopen een wettelijke zichttermijn. Bij de VT Car Service / Celtemp webwinkel www.celtemp.nl heb je een zichttermijn van 14 dagen. Een zichttermijn van 14 dagen houdt in dat je het artikel in die 14 dagen kunt bekijken en eventueel retourneren met het volledig ingevulde retourformulier.

LET OP: Speciaal bestelde artikelen en bepaalde artikelgroepen kunnen niet worden geretourneerd.

Retourbeleid en 14 dagen zichttermijn VT Car Service / Celtemp hanteert een retourbeleid betreffende retouraanvragen en annuleringen. Voor alle situaties geldt dat gebruik gemaakt wordt van het retourformulier.

(Download Hier het Retour Formulier)
(Lees hier onze Algemene voorwaarden)

    Categorieën
    Cart