Dienstverlening en montage

Onze dienstverlening

U kunt bij Celtemp Car Equipment voor vele dingen terecht. Wij verkopen en monteren veel performance onderdelen voor diverse auto merken en zijn gespecialiseerd in de VAG. Wij geven hier bij kundig advies en spelen in op uw wensen. Wij verzorgen verschillende stages performance upgrades en doen alles op maat.
Upgrades voor het onderstel zoals remmen, schroefsets, schokdempers, stabilisatie stangen, camber- plates & -links en dergelijke kunnen wij ook allemaal verzorgen naar uw wens.

Voor custom uitlaten kunt bij ons goed terecht. Wij verzorgen uitlaat systemen van top tot teen en bieden veel mogelijkheden in uitlaat onderdelen. De productie hier van doen wij ook geheel in eigen huis en wij bieden kundig advies voor uw wensen door vele jaren ervaring in uitlaten maken.

Wij bieden mogelijkheden voor custom engineering voor uw project of circuit auto. Wij kunnen hier bij mee denken bij uw probleem en een oplossing bieden. Het idee kunnen wij uitwerken in een tekening, prototype tot zelfs het uiteindelijke product. Ook kunnen wij eventueel uw onderdeel in een grootschaliger productie nemen indien dat gewenst is.

Onderhoud voor uw auto nadat u perfomance onderdelen heeft geinstalleerd bieden wij ook aan.
Voor periodiek onderhoud zoals een kleine & grote beurt kunt u onder andere bij ons terecht. Ook reparaties en APK kunnen wij verzorgen zodat u alles bij één garage kunt laten doen.

Voor onderhoud en montage prijzen kijk hier.

 

Celtemp audi     Celtemp polo racing