Celtemp Car Equipment – Montage en Auto tuning.

PowerUpgrade sets

Celtemp Widget Turbo

PowerUpgrade set voor 1.4 - 1.6 - 1.8 - 1.9 - 2.0 - 2.5 - 3.0 motoren. Meer vermogen met highflow turbo´s en uitlaatsystemen.

PowerUpgrade sets

Montage prijzen

Celtemp Widget Montage

Montage - onderhoud informatie en prijzen voor reparaties. Inbouwen van dumpvalve, turbo´s, uitlaat, race cat, versterkte koppeling enz.

Montage overzicht

Motor reiniging voor benzine auto’s

Celtemp motorreiniging kleppen

Interne motor reiniging van vervuilde benzine motoren met problemen. Celtemp reiniging voor een beter lopende motor!

Motor reiniging

Versnellingsbak aanpassen & revisie

Celtemp Widget Versnellingsbak

Motorsport aanpassingen - Reparatie - revisie van versnellingsbakken.

Versnellingsbakken

 

 

Celtemp Car Equipment is een tuner en performance bedrijf in regio Rotterdam die uitstekende kwaliteit en de juiste service biedt. Celtemp biedt een uitgebreide keuze aan montage en upgrade optie´s met als hoofddoel Volkswagen – Audi – Seat en Skoda en racewagens. Daarnaast hebben we ook ervaring met andere merken zoals BMW – Opel – enz. Ombouw tuning projecten zijn voor Celtemp een basis geworden, ook het meedenken en monteren voor circuit gebruik in Nederland – Belgie – Duitsland is voor Celtemp meer een meer een begrip geworden.

Werkplaats & Vemogensbank

In de werkplaats bij ons vindt u een team van ervaren en bedreven monteurs en medewerkers. Onze monteurs zijn ervaren in het monteren van upgrade onderdelen en aanpassingen voor tuning. Ook gewone montage zoals koppeling – remmen – lagers enz. is bij ons mogelijk wat meestal een verlengstuk is van ombouw projecten. Daarnaast kunnen wij u een vermogenstest doen op onze eigen dynobank. Chiptuning wordt bij ons altijd op de vermogenstestbank gedaan zodat u altijd een meting voor en na heeft om het resultaat te zien op papier.

Celtemp Engineering

Celtemp Engineering is in december 2015 gestart als een bedrijfstak gespacialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe producten. Celtemp Engineering zal zich bezig gaan houden met het op de markt brengen van nieuwe performance onderdelen. Ook bieden wij een mogelijk voor engineering op maat voor de autosport.

Celtemp Engineering tekent en ontwerpt alles in eigen huis. Het maken van concepten en het testen daar van is ook in eigen beheer. In 2016 zal Celtemp Engineering een eigen productlijn opzetten met maandelijks een selectie aan nieuwe producten.

Uitlaat op maat gemaakt

Celtemp is bekend geworden voor het maken van uitlaat op maat op locatie, bij ons is er veel mogelijk en dit bespreken wij altijd goed met de klant. Of het nu gaat om een Downpijp of geheel uitlaat systeem, bij ons is veel mogelijk daar wij alles zelf op maat maken wat ook een goede oplossing is voor wagens waar nog geen sport uitlaat voor te krijgen is.

Tuningprojecten & klanten

Celtemp Car Equipment hecht een grote waarde aan persoonlijke aandacht en advies daar een upgrade project voor elke auto anders is. Een eerlijk advies en de juiste mogelijkheden zijn dan van belang. Bij Celtemp bent u dan ook geen nummer maar een klant met naam, of het nu om ombouw en tuning gaat of standaard onderhoud. Bij ons blijft de betrokkenheid met de klant een must zodat elk project een succes kan worden.

Showroom & Webshop

Tevens kan u terecht in onze winkel voor advies of aankoop van onderdelen. Onze webshop wordt regelmatig aangepast met nieuwe producten en informatie.

Celtemp bedrijfsfilm