Celtemp Engineering

Celtemp Engineering is opgestart als een aparte afdeling voor ontwikkeling en uitwerking in de automotive en de autosport. Celtemp Engineering houdt zich bezig met het produceren van eigen producten en biedt oplossingen voor performance doeleinden.

Celtemp bedenkt, meet, berekend en ontwerpt alles in eigen huis. Het produceren van concept producten gaat ook compleet binnen eigen beheer. In 2016 zal Celtemp Engineering zich meer gaan ontwikkelen naar custom onderdelen op aanvraag en een eigen productlijn waar wij recent mee zijn gestart.

De werkzaamheden die wij aanbieden bestaan uit het ontwerpen tot het ontwikkelen van producten voor auto’s in de racerij tot auto’s voor straat gebruik. Wij kunnen veel oplossingen bieden voor race-teams en diversen doel einden. Denk hierbij aan op maat gemaakte beugels, houders, inlaat systemen, uitlaat systemen, motorsteunen, verbindingen, upgrades, verloopjes en dergelijke.

Voor uitgewerkte tekeningen en berekeningen van een bestaand ontwerp of concept kunt u ook bij ons terecht. Ook kunnen wij advies bieden of mee denken voor verbetering voor uw project.

Celtemp Engineering wilt de drempel zo laag mogelijk houden voor race-teams en klanten om zo een mogelijkheid te bieden voor betaalbare custom onderdelen op maat.

 

Voorbeeld Projecten:

 

HPFP Protection Shield:

 

Retrofit Big Brake Kit Brackets:
Brackets om Brembo remklauwen van een Clio 3 RS/ Megane 2 RS te plaatsen op een 2e Gen MINI.

 

Celtemp Ignition Coil Pack:

 

Celtemp Ignition Coil Pack 1.8T Adapters:

Custom Exhaust voor een VW NOVA uit 1969:

 

 

De diensten die wij aanbieden:

– 2D & 3D Tekeningen door een Autodesk Certified Engineer
– 3D Printservice voor concepts
– Aanleveren van prototypes
– Uitwerken van concepten
– In productie nemen van producten
– Oplossingen bedenken & ontwikkelen

Voor informatie en  aanvragen kan u ons ten alle tijden contacten.